Русенка написа текста на новата песен на Руслан Мъйнов

2
Култовото парче ще прозвучи утре вечер в „Комиците и приятели”
Култовото парче ще прозвучи утре вечер в „Комиците и приятели”

Култовото парче ще прозвучи утре вечер в „Комиците и приятели” по БТВ. 

 „Изчезни -
направо с кеф те блокирам.
Клик „Дилийт” -
и спирам да се нервирам.
Моят свят
от тебе е вече далече,
изчезни сега.”

Това е припевът на най-новата песен на Руслан Мъйнов, която се очаква да се превърне в новия хит  в You tube и социалните мрежи.

Песента - съвместен проект на актьора и етноджаз формацията „Виво Монтана” по музика на Пламен Крумов и аранжимент на Васил Иванов – Декстър, ще прозвучи утре вечер, сряда, при старта на новия сезон на „Комиците и приятели” от 22.00 по БТВ.

Текстът е дело на русенката Владимира Велинова. Макар и далеч от тийнейджърската възраст, русенската журналистка /основната й професия е преподавател по руски език и история/ умело е напипала пулса на обсесивната връзка между интернет и живота на съвременния човек. В неподражаемия си тъжно-ироничен стил е написала интелигентен текст, който да се излива от душата не само на талантливия Руслан Мъйнов, но и на всеки от нас – млад и вече не толкова млад. Самият Руслан, с когото я свързва дългогодишна творческа връзка, една вечер й изпратил музиката и й поръчал да напише закачлив текст, ориентиран към младата аудитория. Никакви други указания.

”Трудно и мъчително стигнах до идеята, но изведнъж една нощ нещото ми хрумна – станах и го написах за минути”, разказа за „Бряг” Владимира.

Като интересен  и автентичен текстописец, Велинова отдавна е известна в попфолк гилдията. Парчета по нейни текстове са записвали певците Орхан Мурад, Славка Калчева и др.

Източник: Вестник Бряг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари