Русенецът Икебаната се фръцна в червена рокля по TV7

0
Русенецът Икебаната се фръцна в червена рокля по TV7

Вижте ме колко добре ми стои този цвят на роклята, как подчертава гърдите ми, нали изглеждам добре за 50-годишна жена. Така започна участието на Деян Неделчев – Икебаната н студиото на TV7. Според него, артистите могат да си позволяват всякакви изяви, включително и в облеклото, за да привличат погледите върху себе си. Но чисто гол в клип няма да се снимам, категоричен бе Деян по повод на последното си видео, в което се появява само по слипове.

Аз съм си шоумен, откакто съм се родил и ми липсваше скандалността преди 1989 година, друг беше начина на живот тогава, каза Икебаната. Той съобщи, че са му спирани песни в радиото през оня период от цензурна комисия.

Според него обаче, при Тодор Живков, благодарение на дъщеря му Людмила, изкуството е било много високо ценено. Докато сега никой не се интересува от хората на изкуството и те са принудени да търсят препитание извън страната. "Плаках, когато разбрах, че са съборили летния театър, в който се провеждаше Златния Орфей, символът на българската музика повече от 30 години", призна Деян Неделчев.

Не съм сексуален вампир, напротив, живея самотно и скучно, каза още Икебаната. Според него, това, което пее и животът му се различават много.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари