Русенец: Трябва да се наведеш, за да можеш да минеш по тротоарите в града

0

Клони на дърветата препречват пътя на пешеходците в Русе

Това става ясно от публикация на Мартин Йорданов в социалните мрежи. Мъжът е недоволен, че не само високите хора изпитват трудности при придвижването си: 

"Моля отговорете ми как не само аз, който съм 1,80 м. ами всеки гражданин над 1 метър височина може да мине спокойно без да се навежда при достигането на тези дървета за да може да си продължи по тротоара, това е недопустимо!", възмущават се той. 

Примерът е от тротоарите на спирката до МГ "Баба Тонка", до светофарите на бензиностанция "Лукойл", където ежедневно минават ученици и учители на път за гимназията. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    3
    Дървосекач
    Колко му е, Пенито ще разпореди да отрежат дърветата. Няма дървета, няма проблем. После ще бетонират корените и готово.
  • 17
    2
    the master of the selfie
    За сметка на това пък около линията на товарна гара тревата е до кръста на човек над среден ръст, някой с кметски ръст може да се загуби там ;)
  • 15
    1
    Дин Гил
    Бе то русЬенските кметЬове все такива ни ги натрисат - снажни нискостеблени тополи по 1.60 см на скосени токчета. Кво им се сърдите? Аааамаха.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари