Русенец спечели купата за най-титулован състезател по Кунг Фу

1
Грандмайсторът по бойни изкуства Теодор Недев си тръгна с общо седем медала от общо седем дисциплини
Грандмайсторът по бойни изкуства Теодор Недев си тръгна с общо седем медала от общо седем дисциплини

Грандмайсторът по бойни изкуства Теодор Недев си тръгна с общо седем медала от общо седем дисциплини в състезанието - Традиционен Чън и У Дан Тайдзицюан, Традиционен Чън и У Дан Тайдзидзиен, Уин Чун.

В първенството участваха общо пет клуба, а шампионите имаха удоволствието да бъдат наградени лично от Лейдзюн - собственикът на китайски ресторант "Бамбук", един от главните спонсори на състезанието, който беше поканен да връчи грамоти и медали на най-изявени участници.

Други партньори на първенството бяха Община Русе, Българска Федерация по Ушу, Минерални води банкя, студио за дизайн DOT DÉCOR STUDIO.

Състезанието завърши с обща вечеря в ресторант БАМБУК, където домакини, състезатели, водачи на отбори и доброволци отпразнуваха заедно победата и добре завършилото първенство.

Екипът на "Движение за хармонично развитие на човека" и супервайзорът Теодор Недев благодарят на петимата млади русенци, които се включиха като доброволци в състезанието и изказва задоволството си от тяхната екипна работа.

През последните две години СК Body, mind and soul training излъчиха републикански, европейски и балкански шампиони на България, но изпитват огромно затруднение с базата за бойни изкуства, понеже не разполагат с такава.

Това не ги спира да продължават да бъдат мотивирани да организират състезания в зала Дунав и да участват в Държавния спортен календар на Федерацията по ушу, но търсят спонсори и съмишленици, които оценяват труда им и искат да помогнат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари