Русенец отново почисти табелата "Русе"

3

Мирослав Малчев: Тук съм, защото се чувствам отговорен да я изчистя отново

Русенецът Мирослав Малчев отново включи в усилието за възстановяване на добрия имидж на града, като се ангажира лично с почистването на надрасканата табела "Русе" на входа на града. Без да чака реакция от страна на институциите, г-н Малчев демонстрира отговорност и активност, придавайки отново приветлив вид на табелата, която посреща влизащите в града.

Малчев е известен с активната си гражданска позиция и е готов да се ангажира с различни проблеми на града. Преди половин година той вече реагира по същия начин, след като никой не предприе действия за почистване на графитите за няколко дни.

„Тук съм, защото се чувствам отговорен да я изчистя отново. Смятам, че е грозно и ние като общество не трябва да свикваме с това! Време е за работа след работно време! За половин час успях да я почистя!“, сподели Мирослав Малчев.

Акцията на Мирослав Малчев служи като вдъхновяващ пример за всички русенци. Неговата решителност да вземе инициативата и да действа, когато вижда проблем, подчертава важността на гражданската активност за подобряване на мястото на което живеем.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    5
    Дааа
    Сега вече Русе изглежда като рай,браво на Миро и оня пъпеш заради когото дадох 1000 лв за окачване и тази година,да го ... На родата му
  • 22
    4
    аз
    Похвално, но ние русенци с данъците си поддържаме звено което трябва да върши тази работа вместо Мирослав. Кво работят тея търтеи?
  • 17
    3
    Русе
    Браво на този човек!! Адмирации! Ако чакаме на онова недоразумение Менчо да се задейства, може и да не доживеем! Той строи там басейни, разкопава новия асфалт в парка, Плиска и Доростол са тотален леш от месеци, както и много други улици! Нашият бастун лан,лан,лан, снимка, изказване,лан,лан ,лан ,снимка..........Бахти прошляка, бахти чудото!!
  • 22
    2
    аха
    ще свърши повече работа от сегашния чобанин
  • 20
    1
    селянин
    Ами да го направим кмет.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари