Сговорна дружина боклука събира!

8

Група русенци почистиха тревните площи в квартал "Здравец" - Изток

За това научаваме от публикация на Мирослав Малчев, който и друг път е организирал подобни акции. Малчев е човекът, който редовно почиства табелата с надпис "Русе" на входа на града.

"Сговорна дружина боклука събира! Благодаря ви добри хора- Iskren Todorov, Miroslav Aynadzhiyski, Eleonora Aynadzyiska, Svetlana Angelova, Martina Koeva, Найден Дацков, Димитър Йорданов, Вероника Стефанова (Сашко), Жени С., Дани Чавдарова. Благодарност и на фирма „НЕЛСЕН ЧИСТОТА” ЕООД за извозването на боклука. И дъжд ни валя и слънце ни пече, но не се отказахме! Почистихме тревните площи в квартал Здравец - Изток! Обръщам се към всички- Не си изхвърляйте фасовете навсякъде! Когато разберем, че заобикалящата ни среда е отражение на вътрешния ни свят ще живеем по-добре! Отново благодаря! Бъдете здрави и до нови срещи!", написа Малчев във Фейсбук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    11
    От Центърът
    Да ама Боклукът, пак щял да кандидатства за титлата Червен Боклук на хилядолетието. Само не е ясно с коя метла ще оди по телестудията. Представям си го седнал срещу камерите, а до него оня миринос от Наколову. Малиииии, красота.
  • 4
    10
    А наесен
    Боклукът от сградата в центъра ще бъде почистен.
  • -2
    9
    чародейка
    Най-важното в случая е че са се снимали, другото си е чиста суета.
  • 7
    8
    Азе
    Евалата. На вълка козината му е дебела …. Щеше да е хубаво отговорните да си свършват работата, но като няма, да чакаме и да търпим ли?! Похвална работа!
  • -8
    7
    До по долния коментар от някъв...
    Първо не им е работа на децата да ви чистят кочината,второ има си хора на заплата при шибания червен кмет за тая цел и трето не знам ти в кои дупки си си бъркал като дете ама си си забравил мозъка в някоя анална!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари