Русенец: Депутати, покажете, че животът на хората от Русе ви интересува!

15
Хиляди обещания, проекти, схеми и т.н. от управляващи, техните патерици, коалиции и опозиции за пътя Русе - Бяла, а резултатите - хора мрат, деца МРАТ!
Хиляди обещания, проекти, схеми и т.н. от управляващи, техните патерици, коалиции и опозиции за пътя Русе - Бяла, а резултатите - хора мрат, деца МРАТ! Снимка: Русе Медиа

От 2008 г. - първата катастрофа на румънския автобус, та до наши дни, този път Русе - Бяла все се "обсъжда". Особено по време на избори!

Хиляди обещания, проекти, схеми и т.н. от управляващи, техните патерици, коалиции и опозиции. Тонове мастило се изписаха през тези 13 години, както в регионалните, така и в много от националните медии. Резултатът - хора мрат, деца МРАТ. И никакви данни, цифри, статистики не могат да помогнат.

Толкова ли е трудно с приходите от Дунав мост да бъде направен този "проклет" път! И да, само Крум Зарков ли е депутат от нашия град? Къде са депутатите от бившата "управляваща" партия да ни обяснят ЗАЩО? Защо само ни обясняваха колко е трудно, как нямало пари / как да ги има като са по чекмеджетата /, как имало други приоритети. А не, че от тях сега нищо не зависило!

Девет депутати! Покажете, че живота на хората от Русе и региона ви интересува, или поне че сте по някакъв начин съпричастни към това, което мори вашите избиратели!

Димитър Акъллиев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари