Кои са новите депутати от Русенско?

3
Бедрос Пехливанян се отказа от влизане в парламента
Бедрос Пехливанян се отказа от влизане в парламента Снимка: Facebook / Елица Ангелова

Бедрос Пехливанян се отказа от влизане в парламента

Централната избирателна комисия обяви с решение от тази вечер депутатите, избрани за следващия парламент. Преди това ЦИК прие заявленията на народните представители, избрани в два многомандатни района.

Седем са депутатските банки за Русенския избирателен район, предава БНР. Те ще бъдат заети от Георги Кръстев и Николай Братованов от ГЕРБ – СДС (водачът на листата Бедрос Пехливанян се отказа от влизане в парламента), Иван Белчев от ПП – ДБ, Златан Златанов от "Възраждане", Иван Иванов от "БСП за България", Драгомир Петров от "Има такъв народ" (той предпочете Русе пред Варна) и Ализан Яхова от ДПС.

С изключение на Иван Иванов и Добромир Петров всички останали нови депутати са русенци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    17
    Русенец
    Значи най-младото професорче на България - Иван Христов Белоев баща му го гласи и за депутат ?????
  • 8
    16
    Откровено казано
    Отдавна е ясно, че в партиите в България не отиват да членуват интелигентни и успели в професията, кариерата и личния живот хора. Там вече е пълно с посредствени индивиди, но с големи амбиции за политици и експерти, каквото всъщност не са. Затова в Русе и в цяла България рядко ще видите интелигентен и способен човек като член на партия и народен представител. Връх е взела посредствеността в съчетание с наглост и стремеж за властване и обогатяване. Затова не се учудвайте на русенските "феномени", например като "великия еколог" Ванко и синчето на мама с голямото чело току що поличило диплома за юрист. Могат да се дадат и още примери, но тези са едни от най-фрапиращите и разкриващи докъде може да стигне партийната посредственост и наглост и от друга страна - слепотата на някои хора при гласуването на избори.
  • 4
    15
    до Драганова
    Най-големия срам за Русе са Иван Иванов от БСП и Златан Златанов от Възраждане.Нищо добро не са направили за Русе.
  • 8
    14
    бай Колю
    Новите депутати са старите боклуци.Нищо ново.
  • 11
    13
    Драганова
    Иван Белчев е най-големият срам за Русе , защото си присвои еко каузи и извлече пряко дивиденти от тях за себе си. Жалко, че русенци не го разбраха. От останалите няма ни един достоен, на всички отгоре и ДПС, въпреки малкия брой гласове за тях, пак имат депутат. Иванов от БСП пък е от Шумен и няма нищо общо с Русе.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари