Русе ще бъде домакин на Световната купа по кану маратон

1
Състезанията ще се проведат от 2 до 4 юни 2023 година
Състезанията ще се проведат от 2 до 4 юни 2023 година Снимка: Община Русе / архив

Състезанията ще се проведат от 2 до 4 юни 2023 година

България ще бъде домакин на Световна купа по кану маратон. Състезанията за мъже, жени, юноши и девойки ще се състоят от 2 до 4 юни в Русе през 2023 година.

Международната федерация по кану-каяк информира официално българската централа (БФКК) за домакинството, като пожела успех в организацията, информира БТА.

БФКК получи одобрение за провеждането на надпреварата от Министерството на младежта и спорта в лицето на служебния министър Весела Лечева, както и подкрепата на община Русе в лицето на кмета Пенчо Милков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари