Русе отбелязва гибелта на Васил Левски

3
Празнична церемония пред новия паметник на националния герой в града
Празнична церемония пред новия паметник на националния герой в града

Областна администрация – Русе и Община Русе организират съвместна церемония, посветена на 149-ата годишнина от гибелта на Апостола на свободата.

Тя е по инициатива на областния управител Анатоли Станев и кмета Пенчо Милков, а екипите на двете институции работят заедно по подготовката на събитието.

Церемонията ще се състои в събота на 19 февруари, от 11 часа, пред паметника на националния герой, открит на 11-и септември 2020 година. В съботното събитие ще се включат Общинският духов оркестър с диригент Димчо Рубчев и възпитаници на Общинския детски център за култура и изкуство. Слова се предвижда да бъдат произнесени от областния управител Анатоли Станев, кмета Пенчо Милков и председателя на Общинския съвет Иво Пазарджиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари