Русе очаква 120 круизни кораба

0
Обновеният кораб "Елегант лейди", който ще акустира на 25-ти май, ще бъде посрещнат с духов оркестър / Снимката е илюстративна
Обновеният кораб "Елегант лейди", който ще акустира на 25-ти май, ще бъде посрещнат с духов оркестър / Снимката е илюстративна

Сто и двайсет кораба ще бъдат посрещнати на понтона на дружеството за круизен туризъм "Дунав турс" в Русе през годината.

Туристите ще бъдат от Германия и Великобритания, съобщиха от компанията, предаде БТА.

От дружеството информират, че в разгара на круизния туризъм по река Дунав подготвят изненада за своите туристи. В Русе ще акостира на 25 май /четвъртък/ обновеният кораб "Елегант лейди". Той ще бъде посрещнат с изпълнения на общинския духов оркестър, а специално обедно меню с шопска салата, пълнени чушки и баница ще бъде предложено на пасажерите.

"Успяхме да реновираме кораба според последните изисквания на круизния пазар", обяснява Катя Стоянова, главен изпълнителен директор на "Дунав турс".

От компанията посочват, че и през този сезон сред гостите на корабите, спиращи на пристанището в Русе, се наблюдава голямо търсене на екскурзиите на брега.

Остават традиционните пътувания до Иваново, Велико Търново, Белоградчик, както и обиколка на град Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари