Румяна Ченалова: Протестът е за справедливост и ако това е тероризъм и аз съм терорист!

1
Денков първо нарече протестите на зърнопроизводителите политически, после определи протестиращите като терористи
Денков първо нарече протестите на зърнопроизводителите политически, после определи протестиращите като терористи Снимка: Евроком

Денков първо нарече протестите на зърнопроизводителите политически, после определи протестиращите като терористи

След това ПП ДБ- тата съзряха в ситуацията дългата ръка на Радев - не знам кой си бил министър, пък и председател на Асоциацията на картофопроизводителите и т.н.

Да, протестите се организират от всички сектори на селското стопанство - зърнопроизводители, зеленчукопроизводители, овощари, тютюнопроизводители, животновъди, пчелари и т.н.

И това е защото нямаме селско стопанство!

ЕС определя квоти за производство, закрива традиционни производства , напр. емблематичната за България маслодайна роза била вредна!

От водеща европейска държава в областта на селското стопанство България се превърна в кретаща просякиня. Плодородни земи се покриват с фотоволтаични паркове или се застрояват, а ние дъвчем пластмасови плодове и зеленчуци.Преди снабдявахме с агнета арабския свят, сега едва задоволяваме собствения си пазар, а кожите се изхвърлят защото вече нямаме кожарска промишленост.Млякото се изкупува на безценица, а чужди компании монополизираха пазара, обогатявайки млечните продукти със сухо мляко, палмово масло и прочие боклуци.

Поводът - зърнената сделка и решението на НС да купуваме зърно от Украйна / с добавен уран/ няма значение. Това е капката, която преля чашата. Няма значение дали са богати или не зърнопроизводителите, какви коли карат, какви данъци плащат. Това ще има значение после - когато властта е в ръцете на хора, които ще спазват закона, но и ще бъдат безкомпромисни към всеки, който се мисли за по- голям от закона.

Протестът е против безобразните решения на правителството и парламента, които много бързо заеха пози на недосегаем елит..

Протестът е за справедливост и ако това е тероризъм и аз съм терорист!

И ще протестирам!

Румяна Ченалова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    русенец
    Докога хора със съмнителна репутация, да не кажа съвсем опетнена репутация дават мнения и становища. Специалстка по телефонни договорки, многобройни съмнителни решения, а сега и капацитет по всякакви въпроси. Що не си гледа пенсийката и да спре да дава акъл. Защото за морал няма право
  • 7
    3
    Васил
    Тая пача, която пусна убиецът от дискотека "Соло", която съдейства в опита за кражба на фирмата на френски инвеститор т.н гнила ябълка, която има издадена присъда в Македония.......значи съм на страната на Денков!
  • 1
    2
    Бвахахахах
    Отивам и аз да протестирам за справедливост. Искам държавата и на мен да ми купи майбах,няма само на тея русоробски селянчета.
  • 8
    1
    Възмутен
    Вие се определяте като терорист, но френския посланик Ви определи като гнила ябълка. Кофти комбинация.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари