Румен Ралчев: Иван Гешев не е пътувал със семейството си

1
Наслагват се полуистини и откровени лъжи, заяви бившият служител на НСО
Наслагват се полуистини и откровени лъжи, заяви бившият служител на НСО Видео: bTV

Наслагват се полуистини и откровени лъжи, заяви бившият служител на НСО

„Гешев не е пътувал със семейството си. Не знам от къде излезе първоначално тази версия. Той не е длъжен да потвърждава или отрича. Някъде излезе в пространството, че щом е почивен ден е бил със семейството си. Това показва още веднъж, че се наслагват полуистини и откровени лъжи“, каза в ефира на bTV Румен Ралчев, председател на Националния съюз „Безопасност и охрана“ и бивш служител на НСО.

По думите му мястото е било избрано много подходящо и това не е първият атентат в България, който се извършва на завой.

Атентат е имало. За щастие, има разминаване в преминаването на автомобила и възпламеняването на взривното устройство. Нещата са били поставени по такъв начин, че действително да бъде ликвидиран главният прокурор. Реагирането на екипа е абсолютно професионално, изтегляне от мястото, подаване на сигнал към полицията, блокиране на въпросния район за изземане на доказателства“, каза още Ралчев.

Според него са се насложили много допълнителни детайли, които не са истина.

Кой е казал, че местопроизшествието, там където е взривът, е запазено така както е било. Това е остатъкът. Тиражират се версиите за изтичане на информация от близкото обкръжение, НСО и т.н. Този маршрут не се използва за първи път и тези, които са от по-близкия кръг на г-н Гешев знаят колко пъти използва месечно този път“, допълни Румен Ралчев.

По думите му фактът, че точно над взрива има цъфнали цветя и те не са закачени, показва, че нагоре взрив не е имало, а той е бил отправен в друга посока.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари