Румен Максимов: Вики не беше човек, който се дава лесно

2
Стараем се по възможно най-мек начин да обясним на внучката ми, че мама вече я няма
Стараем се по възможно най-мек начин да обясним на внучката ми, че мама вече я няма Видео: bTV

"Категорично е доказано, че Северин е убиецът. Това показват ДНК пробите. Нещо ме гложди и човърка отвътре, че Северин не е бил сам. Вики не беше човек, който се дава лесно. Тя спортуваше. Може и да е било нещастно стечение на обстоятелствата. Ако наистина този удар, за който говорят криминалистите, ѝ е счупил носа и тя се е задавила с кръв, може Северин да го е направил сам."

Това каза Румен Максимов, бивш свекър на убитата журналистка Виктория Маринова, предава bTV

"Съвсем нормално е да искаме най-тежкото наказание за Северин. Не мога да разбера тези присъди, които се дават по съкратена процедура. Едва ли ще кажа нещо на Северин в съдебната зала. Той е престанал да бъде човешко същество. Какво да кажеш на едно неовладяно животно", добави той.

"Стараем се по възможно най-мек начин да обясним на внучката ми, че мама вече я няма. Тя го е приела вече, но чува различни неща. Ежедневно се консултираме с психолог. Според мен най-тежко ще бъде след няколко години, когато тя започне да разбира всичко. Призовавам всички, които се опитват да предизвикат някакво напрежение в ромските махали, да направят добро на някой непознат човек. В нашето семейство никога не сме били привърженици на етническата омраза", каза още Румен Максимов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари