Румъния: Камионите чакат по 5 часа на ГКПП Гюргево заради протеста в Русе

1
Териториалният инспекторат на гранична полиция Гюргево е информиран, че в Русе ще бъдат проведени протести на граждански организации на 11 и 12 ноември
Териториалният инспекторат на гранична полиция Гюргево е информиран, че в Русе ще бъдат проведени протести на граждански организации на 11 и 12 ноември Снимка: "Русе" / Facebook

Териториалният инспекторат на гранична полиция Гюргево е информиран, че в Русе ще бъдат проведени протести на граждански организации на 11 и 12 ноември

Камионите, които напускат румънска територия през ГКПП Гюргево, трябва да чакат пет часа на границата заради протест на граждански организации в България, съобщава агенция Аджерпрес, цитирана от БТА.

Днес в Русе се организира протест "За чист въздух". Участниците организираха автомобилно шествие от централната част на града до кръговото кръстовище в района на Граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Дунав мост" и блокираха движението.

По този повод в съобщение до Аджерпрес Териториалният инспекторат на гранична полиция Гюргево препоръча на водачите на превозни средства да използват други пунктове за преминаване на границата с България. Инспекторатът е информиран, че в Русе ще бъдат проведени протести на граждански организации на 11 и 12 ноември. Взети за необходимите мерки за осигуряване на безпроблемно движение през пропускателния пункт, посочва Териториалният инспекторат на румънската гранична полиция в Гюргево, като препоръчва използване и на други пунктове на границата с България.

Според румънската гранична полиция времето за изчакване на границата на изход от Румъния за камионите е 5 часа, а на вход – 60 минути. Автомобилите чакат за излизане от Румъния 20 минути, а за влизане – 40 минути, съобщава Аджерпрес.

Тировете, които чакат да напуснат Румъния през ГКПП Гюргево, са оформили опашка от близо 10 км, отбелязва агенцията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    1
    ПОБЕСНЯЛ
    РУМЪНСКИ ЦИГАНИ ЛЪЖЕТЕ ОПРАВДАВАТЕ СЕ С ТОВА ПРЕХВЪРЛЯТЕ ВИНАТА КАМИОНИТЕ ЧАКАТ ЩОТО В ГЮРГЕВО СЕ РЕДЯТ НА 5 РЕДИЦИ И ОТ 5 ГИШЕТА ЗА ЧМР И ЛИЧНИ КАРТИ САМО 1 РАБОТИ И ВСИЧКИ СЕ РЕДЯТ НА 1 ГИШЕ ВМЕСТО НА 5 ГИШЕТА ИТПРЕДЕ 4 КАНТАРА ТЕ САМО 2 РАБОТЯТ НЯМА ДА ЛЪЖЕТЕ ЦИГАНИ РУМЪНСКИ МАМИЧКАТА ВИ ШАЙБА!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари