„Ротаракт Клуб Русе“ кани русенци да помогнат на украинските бежанци в града

0
Младите хора ще раздадат 300 козунака в знак на съпричастност с бягащите от войната хора
Младите хора ще раздадат 300 козунака в знак на съпричастност с бягащите от войната хора

Младите хора от "Ротаракт Клуб Русе" са подготвили 300 козунака, които ще раздадат на украинските семейства в Русе

"В духа на Великденските празници искаме да покажем съпричастност и гостоприемство към украинските бежанци на територията на град Русе. Подготвили сме над 300 козунака, които да им раздадем. Желаем да осъществим инициативата в църквата, защото е свързана с един от най-светлите християнски празници и се надяваме присъстващите на събитието да имат възможност да запалят свещичка и да се помолят.", се казва в съобщението. 

Благотворителното събитие ще се проведе на 30 април в църквата “Св. Богородица” на ул. Доростол 45, жк. Възраждане, от 14:30 часа.
"Ако имате желание и възможност да зарадвате семейство в нужда, може да се включите към нашата инициатива", призовават младите русенци. 

"С тази кампания желаем да Ви призовем към нашите усилия и да осигурим заедно на възможно най – много украински семейства късче щастие и утеха в тези преломни времена.", споделят младежите от клуба. 
 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    3
    ...
    ДА ГО ДУХАТЕ ! НИКАКВА ПОМОЩ ! БЪЛГАРИЯ Е В ОКАЯНО СЪСТОЯНИЕ, ПРЕД КОЛАПС, ВИЕ МИ МЕЛИТЕ САМО ЗА ТЕЗИ ФАШИСТКИ БОКЛУЦИ. Путин ей така, имперски се озова там, а ? Бие ги заради някакви амбицийки ли ? Помагам само на БЪЛГАРИЯ в този изключително сериозен етап от нейната история и развитие. Ясно ли ви е украински помагачи ?
  • 13
    2
    oooh
    Е, какво сега - болен здрав носи ?!
  • 11
    1
    Ушев
    Не е лошо и почетният украински консул в Бг, др. Бобоков да се бръкне с някой лев.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари