Росен се изправи на крака!

4

Росен се изправи на крака.

Тази страхотна новина научихме от групата Да помогнем на Росен, където се публикува информация за напредъка в лечението на русенеца в турска клиника.

Ето какво сподели негова близка:

"Здравейте, приятели на Росен! Ахнахте ли? Насълзиха ли Ви се очите? Потрихте ли ги, за да видите по- добре снимката? Дааа, истина е! Росен е на крака и никой не го държи, както и самият той не се държи, а е стъпил само на краката си! Всички повярвайте в него и ето, чудото е на път да се случи и да бъде пълноценен татко на малката Анита!

Към този момент Росен е още много слаб, за да се задържа на краката си повече от 10 секунди, но днес 10 утре 15 и така с всеки ден секунда по секунда като увеличава ще станат минути, а после часове, докато в един момент всичко това ще е зад гърба му, но ще разказва с гордост как е успял да постигне всичко това с ваша помощ!

Всъщност не знам какво друго исках да напиша, защото много се развълнувах, като видях снимката и забравих разговора си с Росен, за което ме извинете, но това е новото около него с което ви благодарим. Всеки нов успех и постижение е благодарност към всички вас! Бог да закриля вас и семействата ви и ви благодарим за подадената ръка!"

Радваме се за бързото възстановяване на упорития русенец и му пожелаваме да продължава да се бори, да не спира да прави крачките напред - към сбъдване на мечтата му - да бъде пълноценен баща на малката Анита.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари