Роналдо и Джорджина кръстиха най-малката си дъщеря на скъпоценен камък

5
Джорджина публикува снимки на малкото си съкровище, което се казва Есмералда
Джорджина публикува снимки на малкото си съкровище, което се казва Есмералда

Есмералда идва от испанската дума за смарагд - скъпоценен зелен камък

Най-малката дъщеря на звездата на "Манчестър Юнайтед" Кристиано Роналдо и половинката му Джорджина носи красиво име на скъпоценен камък, сподели Факти.бг.

3 седмици след като се появи на бял свят, родителите на малката разкриха името ѝ. Тя се казва Есмералда!

Това стана ясно от публикация в социалните мрежи на Джорджина. Тя зарадва последователите си с няколко снимки на дъщеричката си, придружени с описание - "Красивата Есмералда".

Есмералда идва от испанската дума за смарагд - скъпоценен зелен камък.

Малката красавица е петото дете в семейството на Роналдо. Раждането на Есмералда беше съпътствано и от голяма трагедия за футболиста и половинката му. Те очакваха близнаци, но второто дете - момченце, почина при раждането.

Роналдо има три деца от сурогатни майки - Кристиано-младши, Ева и Матео. Двамата с Джорджина пък приветстваха на бял свят преди 4 години и общата си дъщеря Алана-Мартина.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари