Арнолд Шварценегер отново стана дядо на момиченце

1
Дъщеря му Катрин е родила мъничката Елоиз Кристина Шварценегер Прат
Дъщеря му Катрин е родила мъничката Елоиз Кристина Шварценегер Прат Снимка: Gulliver / Getty Images

Дъщеря му Катрин е родила мъничката Елоиз Кристина Шварценегер Прат

Крис Прат и Катрин Шварценегер-Прат станаха родител и за втори път. Двойката разкри в неделя, че са посрещнали второто си бебе, което се родило в събота, съобщи „People”.

Така Терминатора - Арнолд Шварценегер, отново стана дядо.

Толкова сме развълнувани да обявим раждането на втората ни дъщеря Елоиз Кристина Шварценегер Прат. Чувстваме се извънредно благословени и благодарни”, пишат щастливите родители в публикации в Instagram. Крис и Катрин вече са родители на почти двегодишната Лайла Мария, а Прат има и син Джак, на 9 години от бившата си съпруга Анна Фарис.

Източници на списанието издадоха още през декември, че Прат и Шварценегер, които се ожениха през юни 2019 г., очакват втора рожба.

Винаги съм искала да бъда майка и винаги съм очаквала с нетърпение този момент в живота си и съм наистина развълнувана. Чувствам се толкова благословена, че мога да го изживея, и то в компанията на съпруга си, когото много обичам”, казва дъщерята на Арнолд Шварценегер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари