Ед Шийрън е "на седмото небе", за втори път стана баща на момиченце

2
Известният британски певец обяви новината със снимка на чифт бебешки чорапки в профила си в Инстаграм
Известният британски певец обяви новината със снимка на чифт бебешки чорапки в профила си в Инстаграм Снимка: ЕПА / БГНЕС

Известният британски певец Ед Шийрън и съпругата му Чери Сийборн са на „седмото небе“ след раждането на втората им дъщеря

Изпълнителят обяви новината със снимка на чифт бебешки чорапки в профила си в Инстаграм и написа :„Искам да ви уведомя, че имаме още едно красиво момиченце. Двамата с майка ѝ сме толкова влюбени в нея и сме на „седмото небе“, че вече сме семейство от четирима души“, съобщи Ройтерс, цитиран от БТА.

Шийрън, който е известен не само със своята рижа коса, но и със свенливостта си, се ожени за Сийборн през 2019 г. Музикантът познава Чери от 11-годишен.

Двамата имат още една дъщеря – Лира Антарктида, която се роди през август 2020 г. Нейната поява на бял свят бе обявена с подобен пост в инстаграм – със снимка на бебешки чорапки.

31-годишният Шийрън е най-успешният британски артист в света през последните 10 години. С четири студийни албума, 79 седмици на върха на музикалните класации, осем сингъла под номер едно и забележителният успех на „Shape of You", той продължава да бележи успехи.

Последният му хит е „Bad Habits“.

Шийрън влиза за първи в британските класации през 2011 г. с дебютния си сингъл „The А Team".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари