Роман Абрамович е със симптоми на отравяне

0
Те включват червени очи, болезнено сълзене и други
Те включват червени очи, болезнено сълзене и други Снимка: Getty Images

Те включват червени очи, болезнено сълзене и други

Роман Абрамович е претърпял предполагаемо отравяне заедно с украинските мирни преговарящи по-рано този месец, съобщиха източници.

Съобщава се, че собственикът на ФК Челси е бил отровен само преди седмици след среща в украинската столица Киев, докато е действал като "миротворец" в руската война в Украйна, съобщава Wall Street Journal, предава Евроком

След срещата в Киев Абрамович, както и двама висши членове на украинския екип, развиват симптоми, които включват червени очи, болезнено сълзене, както и лющене на кожата по лицата и ръцете им, казаха източници на вестника.

Анализатори от Bellingcat потвърдиха, че трима членове на делегацията - включително Амбрамович - присъстващи на мирните преговори между Украйна и Русия на 3 март са имали "симптоми, съответстващи на отравяне с химическо оръжие".

Източници казаха на WSJ, че обвиняват за предполагаемата атака с отравяне привърженици на твърдата линия в Москва, които искаха да провалят преговорите за прекратяване на войната.

Абрамович лети между Истанбул, Москва и Киев за мирни преговори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    ??!!
    ей, тва руснаците един за цяр не можаха да отровят!
  • 0
    1
    Нели КОЛЕВА
    Предполагам,че там са били нелегално митичните Петров и Боширов и са използвали легендарният "Новичок".По-вероятно е да има намеса на други спецслужби,които се намират далече,далече.Украинската и руската страна нямат полза според мен от такива прийоми,но е възможно и да не съм права.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари