Рокади в управлението на NOVA

0
Дирк Геркенс става главен изпълнителен директор
Дирк Геркенс става главен изпълнителен директор Снимка: NOVA

Дирк Геркенс става главен изпълнителен директор

Рокада на върха в Nova. Считано от днес, 21 февруари т.г., Дирк Геркенс поема ролята на главен изпълнителен директор на „Нова Броудкастинг Груп“, част от United Media.

Като член на управителния съвет и директор „Програми, продукция и рекламни продажби“ на United Media, Геркенс встъпва в новата длъжност с 25 години опит в телевизионната индустрия. Поема ролята от Стефана Здравкова.

Преди да се присъедини към United Media, Дирк Геркенс е главен изпълнителен директор на RTL Klub и TV2 в Унгария. Активно участва в интеграцията на „Нова Броудкастинг Груп“ след придобиването ѝ от United Group през 2020 година, като успешно съчетава ръководната си роля в United Media с позицията на изпълнителен директор на Nova от 2021 година до 2022 година.

Александра Суботич, изпълнителен директор на United Media заявява: "С увереност считам, че Дирк ще гарантира успешното продължаване на дейността на Нова Броудкастинг Груп като опитен медиен експерт с ценни познания за българския пазар. Благодарим на Стефана за нейната работа", пише Стандарт.

Стефана Здравкова е назначена за главен изпълнителен директор на „Нова Броудкастинг Груп“ през 2022 година. Преди това тя е изпълнителен директор на „Нетинфо“ от юни 2019 година до май 2022 година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари