Рокада: Смениха кандидата за военен министър

0
За министър е предложен постоянният представител на България в НАТО Драгомир Заков
За министър е предложен постоянният представител на България в НАТО Драгомир Заков Видео: NOVA

Рокада в последния момент. Часове преди Народното събрание да гласува оставката на военния министър Стефан Янев и назначението на предложения за негов наследник - Тодор Тагарев, правителството смени кандидатурата си

Новата е на постоянния представител на България в НАТО Драгомир Заков, предаде NOVA

Проектопредложението бе публикувано на сайта на НС, минути преди началото на извънредното заседание на парламента във вторник.Припомняме, че на петия ден след репликата, че конфликтът в Украйна е "военна операция”, премиерът Кирил Петков поиска оставката на военния министър Стефан Янев. Часове по-късно обяви, че предлага за поста бившия служебен военен министър Тодор Тагарев. По ирония на съдбата, през 2017 г. именно Янев освобождава Тагарев като директор на Института по отбрана.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    1
    ako
    Кирчо въжеиграча в 12без10 избяга от междуличностния конфликт между Янев и Тагарев, за да ни наведе още повече пред НАТО. И този Заков няма да е.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари