Родители се молят на Пенчо Милков да им осигури нормално пътуване

2
Родители на абитуриенти от Мартен се обърнаха с призив към кмета на Русе
Родители на абитуриенти от Мартен се обърнаха с призив към кмета на Русе

Родители на абитуриенти от Мартен на абитуриенти се обърнаха с призив към кмета на Русе

Родители на абитуриенти от Мартен се обърнаха с призив към кмета на Русе Пенчо Милков да се осигури нормално пътуване за децата и близките им в дните на матурите и абитуриентските балове.

„Умоляваме Ви да вземете необходими мерки и се разпоредите в дните на абитуриентски балове 23, 24, 25, 26 май в часовете между 17:00 и 19:00 часа да се осигури нормално пътуване, без задръстване, по трасето Мартен – Русе и обратно, за да изпратим с усмивки децата си на абитуриентски бал. Това се отнася и за дните на предстоящите матури – 19 май и 23 май, между 7:00 часа и 8:30 часа.

Разчитаме на Вашето съдействие за вземане на адекватни мерки“, казват родителите, цитирани от Русе Медиа.

Причината за молбата е затрудненото придвижване в последните няколко дни, когато пак има задръствания в участъка Мартен-Русе и обратно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    11
    Русенец
    Забравили са предварително да се извинят на Богопомазания, че му нахалстват с исканията си.
  • 8
    10
    Xfser
    Не се молете,а изисквайте! Колко години вече търпим това и до сега нито един кмет не успя да се пребори с алчните шопи!!!
  • 9
    9
    До марияна
    Аз хора там не видях! Ако е шофьор няма да сече пътя и при забрана за изпреварване в лява лента на камион освен ако не е транзит а редовно се шмугат пред теб! Да не говориш, че при ограничение 50 от свободна зона до сръбчето те настъпват и свиват! Айде малко да погледнем фактите нали?!????
  • 8
    8
    До Марияна
    То дали е бал, изпит, линейка, пожарна..
  • -5
    7
    Марияна
    Не е злоба, но тези, които са в камионите няколко дни също са хора. И когато стоят там надали им е до бала на вашите деца.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари