Ресторантьор към клиент в Приморско: Ще ти изкъртя зъбите!

1
Ресторантьор и клиенти взаимно се обвиняват в агресия
Ресторантьор и клиенти взаимно се обвиняват в агресия Видео: bTV

За вербална агресия и заплахи на централната улица в Приморско разказа bTV

В социалните мрежи Мария Кормева пише:

"След като се оплачеш от обслужване или качеството на храната в ресторант, управителят на обекта те чака да си платиш сметката и те настига на улицата, за да се саморазправя с теб."

Тя разпространява и видео в социалните мрежи, на което се вижда как собственикът на заведение се държи грубо и арогантно с клиентите. Чуват се заплахи като "Ще ти изкъртя зъбите, бе! Идиот!"

Според него обаче става въпрос за провокация от тяхна страна.

"Бях извикан от моята дъщеря, която е управител на заведението, за да спра клиенти, които правят скандали. Те се представиха за държавни служители от ХЕИ, другият ми се представяше за някакъв бомбаджия, а третият - за политически деец. Тези хора не искаха да си платят сметката, а се получи така, сякаш аз съм им потърсил сметка за нещо или е имало инцидент със сервитьора", каза собственикът Бисер Мавраганов.

Управителят на заведението и негова дъщеря Симона Мавраганова потвърди думите му.

"Аз бях повикана от сервитьорката, която ми каза, че не желае да обслужва повече тези хора, защото се държат агресивно. Отидох, за да попитам какъв е проблемът, но единият господин стана агресивен, издърпа ме на една страна и започва да ме заплашва. Нямах време да реагирам, за да извикам полиция, те ме провокираха и искаха да ме унижат", разказа тя.

По думите на собствениците на заведението, видеото, разпространено в социалните мрежи, всъщност е заснето след като проблемните клиенти са били помолени да напуснат обекта, но част от тях са се върнали повторно.

Ответната страна отказа коментар.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари