Повече няма да стъпя в магазина Ви!

0
Недоволни клиенти скочина остро срещу обслужването в ИКЕА
Недоволни клиенти скочина остро срещу обслужването в ИКЕА

Недоволни клиенти скочиха остро срещу обслужването в един от най-големите магазини в БългарияИКЕА, съпбщава Сцена.бг.

„Идея нямам какви са ви вътрешните правила за работа, а и, честно казано от позиция на клиент не би следвало да ме интересува.

Фактите: На 3-ти март ваш колега оплеска номерата на калъфите за диван, които си бях поръчала. Платих за допълнителен транспорт и стоките бяха при мен на 4ти март. На 8-ми март установих, че поръчката е оплескана и че калъфите не стават за дивана, който си купих от вас.

На 9-ти писах мейл, на 10-ти звъннах. По време на телефонния ми разговор на 10-ти ми беше обяснено, че това е случай за рекламация и че когато и да ида в магазина, ще бъда компенсирана за грешката на колегата ви“, разказва на официалната страница във „Фейсбук“ на ИКЕА Павлина Топалова.

И продължава: „Казано ми беше също, че имейлите изискват до 48 часа обработка – до днес отговор не съм получила. Днес бях в магазина и ми беше даден ваучер, който да възстанови единствено и само сумата за самите калъфи. Без оглед на допълнителния транспорт, на времето за стигане до магазина ви, на нервите за чакане по опашки, изцяло по вина на ваш служител. Повече нямам намерение да ви стъпя. По повод вътрешните ви правила – двама от служителите ви днес се оправдаваха с тях. Не знам на какво отгоре клиентите ви трябва да са наясно с това.“

Източник: Scena.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари