Ужасяващи подробности по случая с обвинената в насилие приемна майка

1
Вместо да се грижи за него, тя го е подлагала на нечовешки тормоз, включващ рязане на китки, душене, закани за убийство
Вместо да се грижи за него, тя го е подлагала на нечовешки тормоз, включващ рязане на китки, душене, закани за убийство Снимка: Suzanne Tucker / Shutterstock

Нови ужасяващи подробности по случая с обвинената в насилие и изтезание приемна майка

Пострадалото дете е било с прорезни рани от нож в областта на китката, гърдите и бедрото. Нанесен му е и побой с дръжката на метла и с точилка заради скандал, че е взело слушалките на биологичния син на приемната си майка, информира БНТ. 

Срещу 58-годишната Румяна Илиева от с. Бъркачево, Бяла Слатина, са повдигнати три обвинения - за закана с убийство, нанасяне на телесни повреди и изтезания.

Тя е преминала успешно курс за приемен родител и през 2017 г. 10-годишното тогава момче е настанено в дома ѝ.

Детето твърди, че е било бито, заплашвано и изтезавано докато е живяло 4 години в семейството. В началото отношенията били добри, но не след дълго се влошили, защото момчето отказало да върши възлаганата му работа в къщата и в градината, а жената започнала да го бие и заплашва.

Отношенията им продължили по този начин до лятото на 2021 г., когато жената се ядосала, че момчето е взело слушалки на сина ѝ и възникнал скандала, по време на който са му нанесени прободни рани и побой.

Белезите забелязва неговият учител, който информира социалните служби.

В "Денят започва" Мария Търнавска, директор на Дирекция "Социално подпомагане"-Враца, заяви, че веднага след получаване на сигнала Румяна Илиева е била заличена от регистъра на приемната грижа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари