Реплика на римски кораб акостира в Русе

4
За гребците са осигурени тематични подаръци
За гребците са осигурени тематични подаръци Видео: NOVA

Представители на Общината посрещнаха екипажа

Реплика на римски кораб акостира в Русе. Международният екипаж, състоящ се от гребци от 7 държави, беше посрещнат от представители на Община Русе, информира NOVA.

За всеки участник са осигурени тематични подаръци.

В понеделник Общинският Туристически център е подготвил за гребците пешеходен тур с местен екскурзовод. При възможност и добро време римският кораб ще бъде изпратен във вторник от Биг Бенд Русе около 09:00 ч.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    до 2
    От някакво време подозирах, че си много тъп. Е, затвърждаваш го. Пишеш като кадър от заводска малотиражка. Какъв ласвегас и Русе бе? Какви атракции? Каква перла на Дунава? Ти във Виена не си стъпвал, нали? В Будапеща? Каква перла е оскотелия град?
  • -1
    2
    Архитекта
    Това е добре за древния и нов град Русе - перлата на Дунава. Такива атракции са добре дошли за жизнения град Русе , малкият Лас Вегас на дунавския регион. Изключително по-тъпи събития и артефакти по света водят тълпи туристи и съответно печалби, а Русе наистина има древна история и има какво да предложи на гостите . Само вижте в канада, щатите , гърция какви съмнителни туристически "забележителности" привличат тълпи туристи и носят печалби . Всичко е въпрос на маркетинг, агресивна реклама и пари /където и на когото трябва/.
  • 7
    1
    Captain
    Ще си тръгнем с некадърния Ви кмет, в знак на брагсдарност. МилфКоф нали, екологичния йебач на Общи н ски сложи тел ги. И ще го разтоварим в Либия Бенгази. Рапорт даден. Ни нова.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари