Ремонт след мокрият тест на площад "Батенберг"

0
пак ремонт на площад "Батенберг"
пак ремонт на площад "Батенберг" Видео: КИС 13

Русе / Пак ремонтират площад "Батенберг" в Русе. Днес строителна бригада разби участък, в който се събира дъждовна вода. Миналата седмица ви показахме как на много места по площада водата не може да се отече, заради неподходящ наклон.

Това е новореконструираният площад "Батенберг" в Русе. Тук обаче все още се копае, кърти се и се махат плочи. Причината за непредвидения ремонт е че точно на това място, кой знае защо се събира дъждовна вода. Кадрите, които виждате са от петък след падналото ограничено количество дъжд. Явно постигнатата в резултат на реконструкцията нивелация не позволява водата да се отече нормално, което налага да се извърши спешен ремонт преди официалното откриване на обекта. Днес участъкът беше ограден с предпазни пана и бригада от няколко човека усилено започна да кърти новомонтираните плочи.

Докато тече гаранционният период, щетите от подобни строителни грешки ще бъдат възстановявани за сметка на фирмата изпълнител на обекта. Тъй като обаче той все още не е открит, а вече се появяват проблеми, въпросът е дали изобщо новореконструираният площад Батенберг ще изтрае до тържественото си откриване с рязане на лента без да се наложи още някой междинен ремонт.

Източник: КИС 13
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари