Рекорден снеговалеж в Сеул

1
Толкова сняг не е валял за един ден от над 40 години насам
Толкова сняг не е валял за един ден от над 40 години насам

Толкова сняг не е валял за един ден от над 40 години насам

В южнокорейската столица Сеул вчера бе регистриран най-големият за един ден снеговалеж през месец декември от повече от 40 години насам, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

По данни на южнокорейската метеорологична служба само в съботния ден в Сеул е паднал 12,2 см сняг, което е най-голямото количество от 1981 г. насам.

За цялата територия на Сеул е било издадено предупреждение за силен снеговалеж, което по-късно вчера е било отменено. В други райони на Южна Корея също е валял сняг или дъжд.

Обилният снеговалеж в Сеул и други райони на страната е предизвикал задръствания по пътищата. Няма съобщения за жертви или наранявания, свързани с метеорологичните условия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари