Реджеп Ердоган: Израелският премиер не е по-различен от Адолф Хитлер

2
Турският президент също така повтори критиките си към подкрепата на Запада за Израел
Турският президент също така повтори критиките си към подкрепата на Запада за Израел Снимка: Реджеп Ердоган / Facebook

Турският президент също така повтори критиките си към подкрепата на Запада за Израел

Реджеп Тайип Ердоган заяви днес, че израелският премиер Бенямин Нетаняху не е по-различен от Адолф Хитлер и свърза израелските атаки в Газа с отношението към еврейския народ от страна на нацистите, предаде Ройтерс.

Говорейки на събитие в Анкара, Ердоган също така повтори критиките си към подкрепата на Запада за Израел, като добави, че Турция е готова да приеме учени и академици, които са изправени пред преследване заради възгледите си за конфликта в Газа.

Ердоган неколкократно е обвинявал Нетаняху във "военни престъпления" във връзка с ударите на Израел в ивицата Газа и е призовавал за изправянето му пред международен съд.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари