Разследват сигнал за застреляно куче в русенско село

0
Трупът на животното е откаран в Русе за аутопсия
Трупът на животното е откаран в Русе за аутопсия

В РУ - Бяла разследват сигнал за застреляно куче в с. Ботров. 

На 3 юни в 19:15 ч., чрез ЕЕН 112 е постъпил сигнал в РУ – Бяла, че по-рано през деня в с. Ботров е било застреляно куче с ловно оръжие. Мястото е посетено от дежурна оперативна група от РУ - Бяла и е извършен оглед, при който е намерен трупът на куче, неустановена порода, с множество наранявания в областта на врата и главата.

Трупът на животното е откаран в гр. Русе за аутопсия. При проведените от полицейските служители незабавни опаративно-издирвателни мероприятия, като извършител на деянието е установен 33-годишен мъж от селото, притежаващ законно ловно оръжие, което той е предал на органите на реда. Случаят се разследва, започнато е досъдебно производство по описа на РУ - Бяла. Работата по изясняването му продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари