Сигнал за русенец, който насъсква кучето си срещу други животни

3
Жена твърди, че има няколко котки, убити от въпросното куче /Снимката е илюстративна/
Жена твърди, че има няколко котки, убити от въпросното куче /Снимката е илюстративна/

Жена твърди, че има няколко котки, убити от въпросното куче

Русенка алармира в социалната мрежа, че в централните части на града се разхожда мъж, който насъсква кучето си срещу други животни и го държи, докато ги убива. Според Мария Станева има няколко котки, убити от въпросното куче. Жената, заяви, че има и хора, заплашвани от собственика на четириногото.

Мария Станева призовава хората да не се страхуват, а да подават сигнали в прокуратурата, ако бъдат заплашени. Станева споделя снимки на убити животни в интернет, които ние няма да публикуваме по обективни причини.

"На вниманието на всички минаващи и най-вече разхождащи домашни любимци в района на улица Мостова, Лидл център, блок Борците и в района зад него. Висок, слаб мъж с бяла коса, кучето му е Акита ину, необичайно високо, много нагъл тип. Насъсква кучето си срещу други животни. Винаги го разхожда на повод, никога не го пуска. Държи го през цялото време докато убива и го насъсква да го прави. Има убити няколко котки от него, снимките са на част от тях.

Вече има пострадало домашно куче преди няколко седмици. Историята е разказана в първата снимка. Пазете животните и себе си, докато бъде прибрано кучето.

Имам информация, че е заплашвал и хора с кучето си, ако някой се познае в това изречение моля да не се страхува, а да пусне сигнал до прокуратурата. Който се сеща за кого говоря моля да ми пише", пише Мария Станева във Фейсбук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    6
    До Чарлз Дарвин
    Както жена ти ми хваща члена без ръце.
  • 6
    5
    До Takoz
    Ако го видя ще го потроша ама и тебе също гад долна
  • 9
    4
    аз
    господ гледа, и ще го удави тоя уруд в същите мъки които причинява на животинките
  • -4
    3
    Takoz
    счупи му ги ти ве
  • 13
    2
    Значи
    Що не му счупите двата крака на тоя изрод ве
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари