Разследват причините за големия пожар в Гоце Делчев

0

Търговски център е обгорен при пожар, възникнал в четвъртък вечерта

Продължава разследването на причините, довели до възникването на големия пожар в Гоце Делчев. Човешка небрежност или техническа неизправност в заведението на последния етаж са предизвикали огъня разследващите все още не могат да посочат, предава БНТ.

Търговският център пламна малко преди 20:00 часа снощи. Огънят тръгна от заведение на последния етаж като пламъците бързо обхванаха и долния етаж.

Последните два етажа са напълно изгорели. За щастие всички служители и посетители в мола са евакуирани навреме. Борбата с огъня продължи повече от седем часа.

И днес на обяд на място отново дойде пожарен автомобил, за да загаси последните тлеещи отломки. Щетите са за милиони. Сградата е застрахована.

Собственикът отказа коментар с мотива, че тече разследване по случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари