Разправия във Фейсбук заради русенка прерасна в кървав бой

1
Когато полицаите дошли, заварили единия от мъжете с кръвотечение от носа и травми по главата
Когато полицаите дошли, заварили единия от мъжете с кръвотечение от носа и травми по главата

Разправия в чата между бившия и настоящия партньор на жена от Русе прерасна в кървав бой за разчистване на сметките. Предишниятй партньор, с която той живял известно време на съпружески начала и имал от нея дете, случайно засякъл във Фейсбук коментар, който ужасно го разгневил.


На страницата си в социалната мрежа гаджето на жената споделил за нея текст със сексуална насоченост. Бившият се подразнил, че не пази достойнството й, и започнал с мъжа разправия в чата. „Кога ли ще те барна, да видиш ти какво е ревност! Женчо!”, предизвиквал го той. От обида на обида, двамата решили да разрешат спора помежду си с бой.

Бившият предложил да се срещнат пред боксовата зала на Спортното училище в Русе, където тренирал и водел тренировки по бокс.
Другият Ромео обаче решил, че трябва да се срещнат някъде на улицата. В уречения ден и час двамата мъже се нахвърлили един върху друг, за да разчистят сметките си. Случаен свидетел на схватката станал гражданин, който позвънил в полицията. Когато униформените дошли, заварили единия от мъжете с кръвотечение от носа и травми по главата.

Пострадалият завел дело в съда срещу боксьора, което спечелил. Според решението на магистратите бившият на жената трябва да плати близо 3700 лв. – 1500 лв. глоба, 1500 лв. за нанесени неимуществени щети и към 700 лв. съдебни разноски и адвокатски хонорар.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари