Разпоредена е проверка заради разкопаване над плаж Корал

0
Зам.-министърът на околната среда и води Тома Белев обясни, че е разгледал снимките, а министър Борислав Сандов е разпоредил проверка от страна на РИОСВ Бургас
Зам.-министърът на околната среда и води Тома Белев обясни, че е разгледал снимките, а министър Борислав Сандов е разпоредил проверка от страна на РИОСВ Бургас Снимка: Фейсбук

Във фейсбук групата " Да запазим Корал" бяха публикувани снимки, които показват, че машини са преминали на терена над плажа и са го разорали

Текст обяснява действията:

"Ей така, между капките, с измислени документи, и зад Корал започва да се строи. Без никакви реални документи. В новообявената защитена зона в Натура2000. Точно в момента, под претекста че се прави АЖУРНА ОГРАДА (като вечната ограда на Корал), се унищожава от багер всичко."

Със снимките са качени и документи, от които става ясно, че на мястото ще бъде изграден къмпинг за кемпери и каравани, информира БНР. 

Зам.-министърът на околната среда и води Тома Белев обясни, че е разгледал снимките, а министър Борислав Сандов е разпоредил проверка от страна на РИОСВ Бургас. Тя би трябвало да бъде извършена още днес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари