Раци, не стартирайте нови проекти днес

0
Раци, не стартирайте нови проекти днес

Овен

Денят ви ще е като разделен на две половини. Сутринта ще се справяте успешно със задачите си. Ще бъдете в емоционален подем. В следобедните часове ще се чувствате уморени и раздразнителни. Не допускайте да развалите отношенията си с колегите. Има вероятност да ви предложат съдружие. Не отказвайте веднага, но помислете добре.

Телец

Малко разсеяни ще сте през този ден. Емоционалната ви енергия ще е твърде силна до обяд, но ще последва рязък спад в следобедните часове. Свършете всичко, което сте започнали още предишната седмица и не започвайте нищо ново днес. Планирате пътуване, което няма да оправдае надеждите ви. Вечерта отидете на гости, ако вече сте получили покана.

Близнаци

Денят ви ще бъде изпълнен с комбинация от успехи в делови план и напрежение в личен. Сами сте си виновни за неудачите в отношенията си с близките и постоянния партньор. Изрекли сте лъжи и сега събирате плодовете от това си деяние. Не бъдете агресивни, а търпеливо изяснете причините за постъпката си. Предстои ви делова среща, на която е вероятно да получите предложение, което ще ви ядоса. Можете да си спестите ядовете с едно твърдо "не".

Рак

Ще имате успешен ден, особено ако работите в сферата на търговията и комуникациите. Хората на изкуството ще се затворят в себе си, ще обмислят интересни идеи. Не стартирайте нови проекти, но изчистете всяко съмнение от плановете си. Предстои романтична вечер с любимия човек.

Лъв

Днес ще свършите бързо деловите си задължения. Макар и да имате нови идеи, но не бързайте да ги започвате. Имате нужда да пообмислите нещата, а в началото на новата седмица предложете на колегите си плановете си за промяна. Не критикувайте никого днес. Помагайте на другите според силите си. Вечерта бъдете сред близките си хора. Предстои обсъждане на важни проблеми.

Дева

Трябва да сте много активни, за да свършите всичко, което ви предстои. Задачите ви са много различни, така че се опитайте да ги степенувате по важност, за да не се ядосвате вечерта, че сте пропуснали някои от най-значимите. Ще се наложи спешно а реагирате на работното място заради чужда грешка. Бъдете търпеливи с хората, които ви дължат пари, но достатъчно ясно покажете, че е време да ви ги върнат. Не искайте заеми. Вечерта останете в дома си и се посветете на близките си.

Везни

Денят ще е малко досаден заради необходимостта да спазвате бюрократични наредби, за да си изпълните задълженията в службата. Проявете търпение – такива са обстоятелствата. Не разчитайте на чужда помощ. По обяд ви предстои среща с приятели. Ще научите радостна новина, споделете я веднага с близките си. Занимавайте днес със спорт, направете дълга разходка.

Скорпион

Денят днес е отличен за пътуване, за изготвяне на нови проекти. Каквото започнете в този ден, трябва да го довършите. Контактите с различни хора могат да ви донесат напрежение поради изобилието на информация. Обръщайте внимание само на полезната информация. Любовните ви преживявания ще са вълнуващи, много романтични и ще ви доставят голяма наслада.

Стрелец

Денят ще е успешен, особено ако работите в сферата на изкуството или образованието. Ще имате интересни идеи. След обяд ще се почувствате значително изморени и ако е възможно, не стойте в затворени помещения. Излезте на разходка, срещнете се сприятели. Не влизайте в конфликти с хора от семейството си вечерта. Колкото и важен проблем да възникне, решете го с мир.

Козирог

Денят ще е ангажиран с интересни задачи, но което започнете, трябва да завършите в рамките на деня. Някои от колегите ви ще са твърде разсеяни и няма да си вършат работата според вашите изисквания. Не влизайте в конфликти – нищо няма да се промени. Помагайте според силите си. Ако работите с документи, бъдете внимателни и търпеливи. Предстои една интересна и приятна вечер с близки приятели.

Водолей

Денят ще е успешен, но е нужно да овладеете емоциите си още от сутринта. Днес ще ви възложат странни задачи, мобилизирайте се и докажете професионализма си. Не полагайте начало на нищо ново, но каквото сте започнали, трябва да довършите. В обедните часове ви очаква една много приятна изненада – човек, който проявява личен интерес към вас, ще ви се обади с интересно предложение. Приемете идеята за пътуване.

Риби

От сутринта ще започнат изпитания за вашата воля. Непредвидени трудности ще провалят някои от плановете ви. Мобилизирайте се, за да се справите с най-неотложните задачи. Не приемайте на доверие всяка новина, която достигне до вас по повод служебното ви положение. Днес не харчете големи суми пари, не давайте заеми. Контролирайте кръвното си налягане.

Източник: Petel.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари