Ралица Паскалева заведе бебето в Русе

2
Актрисата реши да избяга от напрегнатото ежедневие в столицата
Актрисата реши да избяга от напрегнатото ежедневие в столицата

Актрисата Ралица Паскалева реши да избяга от напрегнатото ежедневие в столицата и се скри в Русе.

Екранната д-р Стилянова от сериала  „Откраднат живот” заведе невръстния си син Максим в родния си град Русе, където се е отдала на почивка и забавления.

В момента чаровната брюнетка е в майчинство и все още не е ясно дали ще бъде част от новия сезон на популярната лекарска поредица, пише „Уикенд“.

Паскалева роди сина си в началото на юли и не бърза веднага да се връща на екран. Вероятно актрисата ще се включи в снимките на „Откраднат живот” по-нататък, но засега се е посветила на бебето Максим и на любимия си мъж – волейболистът Теодор Салпаров.

Ралица е споделяла, че баща й е строителен инжинер, а майка й върти сватбена агенция и винаги са имали добри финансови възможности. Никой в семейството й не се занимава с актьорско майсторство, но тя от малка участвала в театрална постановки и мечтаела да се изявява на сцена. В крайна сметка хубавицата превърнала хобито си в професия, кандидатствайки в НАТФИЗ. Приели я в класа на проф. Стефан Данаилов, на когото днес е много благодарна за търпението и споделения опит.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари