Ралица Паскалева разказа как се е чувствала в „Игри на волята"

5
Относно участниците тя споделя, че в нито един момент не е имала фаворит, тъй като двамата с колегата й Димо Алексиев са били изолирани и са комуникирали с тях само по време на игрите и племенните съвети
Относно участниците тя споделя, че в нито един момент не е имала фаворит, тъй като двамата с колегата й Димо Алексиев са били изолирани и са комуникирали с тях само по време на игрите и племенните съвети Снимка: NOVA

Водещата на втория сезон на риалити формата разказа в „На кафе” какви емоции е преживяла зад кадър

Предизвикателства, приключения, нови приятелства и много научени уроци. Това донесе вторият сезон на „Игри на волята: България” на участниците. Водещите на предаването също не бяха подминати от адреналина.

Ралица Паскалева за първи път влезе в нетипична за нея роля в партньорство с колегата й Димо Алексиев. Приключението на родното Черноморие е едно от нещата, с които тя ще запомни отминалата 2020 година.

Игри на волята” беше наистина феноменално и страхотно преживяване”, казва с усмивка актрисата.

Ралица е категорична, че това да си водещ  и актьор изисква различни качества и умения. „Както играчите трябваше да бъдат комплексни, така и ние като водещи трябваше да бъдем такива. А също така и много адаптивни към това, което се случва. Не беше проста задача”, спомня си тя.  

Актрисата е благодарна на целия екип зад кадър за съвместната работа.  Относно участниците тя споделя, че в нито един момент не е имала фаворит, тъй като двамата с колегата й Димо Алексиев са били изолирани и са комуникирали с тях само по време на игрите и племенните съвети. За нея е било изключително интересно да гледа формата в ефир, тъй като тя самата е научила нови детайли за характерите и личностите на участниците.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Не може да ядеш кисело зеле и фасул, пък да очакваш Тиха и свята нощ.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари