Ракел Уелч е починала от сърдечен арест

0
Актрисата е страдала от Алцхаймер
Актрисата е страдала от Алцхаймер Снимка: Dan Steinberg / Dan Steinberg / Invision / AP

Актрисата е страдала от Алцхаймер

82-годишната Ракел Уелч е починала от сърдечен арест. Това показва смъртният акт, с който сайтът TMZ се е сдобил, пише LADYZONE.

Актрисата почина на 15 февруари в дома си в Лос Анджелис, а от документа става ясно, че тя е страдала и от Алцхаймер. Дегенеративното състояние, за което няма лек, е мозъчно заболяване, което бавно унищожава когнитивните умения и способността на страдащия да изпълнява дори най-елементарните задачи.

Американската актриса и модел се прочу след участието си във "Фантастично пътуване" и "Един милион години преди Христа" през 1966 г. Въпреки че във втория има само няколко реплики, тя привлича вниманието на зрителите с прословутите си бикини от еленова кожа. След успеха си Уелч се снима в редица други филми през 60-те и 70-те години на миналия век.

През 1974 г. Уелч печели наградата "Златен глобус" за най-добра актриса в мюзикъл или комедия за ролята си на Констанс дьо Бонасийо в "Тримата мускетари". По-късно е номинирана за втори път за изпълнението си във филма от 1987 г. "Право да умреш".

Уелч има звезда на холивудската Алея на славата, която получи през 1996 г. Актрисата има четири брака и четири развода. Двете ѝ деца са родени през 1959 и 1961 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    а на български е
    Мозъчна недостатъчност
  • 3
    1
    Гошо куче лошо
    Сърдечен арест ... а на Български как се казва? Gggl translate + no brain
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари