Радостин Василев: Няма да има ротация в управлението

1
Държавата в момента се управлява от средния и ниския ешалон на администрацията, каза Василев
Държавата в момента се управлява от средния и ниския ешалон на администрацията, каза Василев Снимка: БНТ

Държавата в момента се управлява от средния и ниския ешалон на администрацията, каза Василев

Няма да има ротация в управлението на некоалицията. Прогнозата направи единственият независим депутат в парламента Радостин Василев в "Говори сега" по БНТ.

"На ротацията тази коалиция ще се разпадне. Другият вариант е да бъде легитимирана властта на Борисов с явни министри, сега са тайни министрите на ГЕРБ в некоалицията. В момента ГЕРБ и ПП-ДБ се напасват, но корупционните интереси, овладяването на институциите, назначенията, ПВУ ги събират в един момент и винаги намират изход. Държавата в момента се управлява от средния и ниския ешалон на администрацията", каза Василев.

"ПП-ДБ имат самочувствието, че Борисов го е страх да ги свали, защото има нещо, което ние с вас не знаем и то не е в България", смята депутатът.

Радостин Василев отправи критики към приетите на първо четене конституционни промени, според него те са инициирани от дълбоко некомпетентни народни представители.

"Една от основните цели на некоалицията с тези промени е да ограничат възможността да им се търси бърза отговорност преди избори и някой друг да организира изборите", каза той.

"През последните 8 месеца моята основна дейност като народен представител е да критикувам ГЕРБ, защото аз смятам, че това е корпоративно-мутренска партия, която завладява българската държава. Това, което направиха ПП-ДБ е много страшно, те предадоха надеждата на много българи, че има партии и хора, които биха се борили с този модел. В тази връзка критикувам изключително силно и тях", обобщи Василев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари