Костадин Костадинов: В момента борбата е само за министерски кресла

0
"Възраждане" няма да подкрепят кабинет на ГЕРБ и ПП-ДБ
"Възраждане" няма да подкрепят кабинет на ГЕРБ и ПП-ДБ Снимка: ПП "Възраждане"

"Възраждане" няма да подкрепят кабинет на ГЕРБ и ПП-ДБ

Ще гласуваме против съставяне на кабинет. По-лошото обаче е друго - в този грозен, пошъл политически сценарий, в който участва управляващата тройна коалиция ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС, потъват надеждите на българите за нормално развитие на нашата държава. Казахме го много пъти - успешна ротация означава неуспешно развитие за България.“, каза Костадин Костадинов на брифинг. Той уточни, че това, което се случва на политическата сцена в момента, е безпрецедентно за последните 34 години.

Такива грозни политически игри, такива грозни пошли спектакли, такъв отвратителен цирк - единственото, което ще постигне всичко това, е още по-ниска избирателна активност. Хората са отвратени от това, което се случва. След като снощи ПП-ДБ нарекоха Мария Габриел красивото лице на мафията, сега те ще преговарят точно с това красиво лице на мафията. ПП-ДБ от своя страна, които ГЕРБ използва като прах за пране, сега в момента очевидно нямат никакъв проблем отново да бъдат използвани като мокри кърпички, с които да си измият ръцете техните партньори – разбойниците от ГЕРБ и ДПС. Лошото е, че тези игри са на гърба на българските граждани. Защото тази престъпна шайка превърна собственото си политическо оцеляване в залог за развитието на България.“, каза още председателят на „Възраждане“.

Според него сглобката поставя на карта бъдещето на България, защото с този пазарлък те единствено показват, че не ги интересува народът, а позиции, постове и министерски кресла.

Заради тези негодници в момента хората не искат да гласуват. Тези негодници ги интересува само плячката. Те в момента се разбират като едни разбойници над трупа на своята жертва, защото тяхната жертва е България. Как точно да поделят имуществото на жертвата и да разчленят трупа. Ето това правят в момента. И нови избори са категоричен изход в момента.“, коментира още Костадинов, съобщават от пресцентъра на партията.

Той отрече резултатът да се повтори, както прогнозират социологическите фирми.

Социологическите фирми не са агенции, а фирми, които изкарват такива данни, за каквито им се плати. Но историята се движи напред, не назад. От нас зависи дали ще бъде ниска или висока избирателната активност. В момента „Възраждане“ провежда национална кампания в цялата страна и припомня на хората за престъпленията, които се извършиха от мнозинството срещу волята на 604 хиляди българи да има референдум за запазване на българския лев. Изборите пречистват всичко. Другият вариант е преврат или революция. Това са трите форми на промяна - избори, преврат или революция. Не може да продължаваме повече по този разрушителен за народа ни начин. И да, ние от „Възраждане“ водим тази революция и тя не е спирала. И въпреки че срещу нас е изправено цялото статукво, ние реално нямаме противници в сегашното политическо управление, защото какви противници могат да ни бъдат хора, които дори трудно говорят на български език. Не знаят как се казва примерно меморандум. Какви противници могат да ни бъдат хора, които дават пресконференция вечерта очевидно в неадекватно състояние – незнайно пияни или дрогирани. Истината е, че нашият основен противник са чуждите външнополитически фактори, най-вече американското посолство, които изцяло доминират българския вътрешно-политически пейзаж.“, каза в заключение Костадин Костадинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари