Радослав Бимбалов: Крайно време е да спра да критикувам и да предложа действия

0
Предлагам на вашето внимание моят  ПЛАН ЗА ПРАВОСЪДНА РЕФОРМА
Предлагам на вашето внимание моят ПЛАН ЗА ПРАВОСЪДНА РЕФОРМА Снимка: Фейсбук

„Стига сте критикували“ е реплика, която чета прекалено често. Крайно време е да спра да критикувам и да предложа реални действия

Предлагам на вашето внимание моят

ПЛАН ЗА ПРАВОСЪДНА РЕФОРМА (вариант А, с въоръжено въстание)

Първо, Прокурватурата официално се отцепва от територията на България. Малкият наказателен отряд, известен като Наблюдаващи Прокурори, предвождан от Ваньо 1ви (да не се бърка с Ванко Едно) окупират Съдебната палата в София и провъзгласяват сградата за столица на Прокурватурата. Първа дивизия на Специализираната Прокурватура щурмува сградите на Президентството и Министерски Съвет, без да взима заложници. След убедителната победа в името на свободата, новата независима държава Прокурватура въвежда визов режим за правосъдната система и отказва такава на всеки, поискал да си търси правата.

Пеевски влиза на кон (затова отслабна всъщност) и бива посрещнат от куцукащият със скъсан менискус новоизбран кмет на Съдебната Палата. Да, Бойко отново е кмет, защото всичко започва.

Отначало.

Ура.

Радослав Бимбалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    Хаха
    Нищо ново не казваш баце, всяка вечер взривяват по една термоядрена бомба, произведена в Димитровград от митьо пайнера - май ти е колега от проекта манхатън, трябва да го знаеш.
  • 2
    1
    Опенхаймер
    Имам по-добро и ефективно решение. Избира се момент, когато всичката паплач, която се води висш държавен чиновник, магистрат, прокурор, политик, бизнесмен, НПО-бозайници, както и редови селяндури са в София и над нея се взривява термоядрено устройство. Най-малкото в Прованса ще ни остават средства защото няма вече да издържаме столичани. Откакто този катун го направиха София, България бял ден не е видяла!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари