Путин: Нашите ПВО троши като орехи чуждите оръжия на Украйна

3
Русия казва, че унищожава както летателни апарати, така и ракети
Русия казва, че унищожава както летателни апарати, така и ракети Снимка: БГНЕС

Русия казва, че унищожава както летателни апарати, така и ракети

Руският президент Владимир Путин, в коментар за решението на САЩ да изпрати нови оръжия на Украйна, каза, че Русия лесно се справя с тях и вече е унищожила десетки доставени от Вашингтон оръжия, съобщи днес държавната агенция РИА Новости, цитирана от Ройтерс и БТА.

Руските системи за ПВО са свалили десетки украински въоръжения и ги "трошат като орехи", каза руският президент в интервю за телевизия "Россия-1", чиято първа част беше показана вчера, но останалата част ще бъде излъчена утре.

Макар че от интервюто не става ясно за какъв тип оръжия говори Путин, Русия казва, че унищожава както летателни апарати, така и ракети.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари