Путин блокира достъпа до Facebook заради дискриминация срещу руски медии

0
Според Роскомнадзор има 26 случая на дискриминация срещу руски медии от страна на Фейсбук от октомври 2020 г. досега
Според Роскомнадзор има 26 случая на дискриминация срещу руски медии от страна на Фейсбук от октомври 2020 г. досега

Руският интернет регулатор Роскомнадзор постанови блокирането на Фейсбук в цяла Русия и обвини социалната мрежа в дискриминация на руски медии, предадоха световните агенции

"Бе взето решение да се блокира достъпът до Фейсбук още от днес", се казва в съобщение на Роскомнадзор в Телеграм, предаде БТА.

Според регулатора има 26 случая на дискриминация срещу руски медии от страна на Фейсбук от октомври 2020 г. досега. Като пример се посочва ограниченият във Фейсбук достъп до подкрепяни от руската държава телевизионни канали, като Ар Ти, и до руската агенция РИА Новости.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    любопитен
    А в Българияя кога ще спрат фейсбук. Заради тоталното и прогресиращо затъпяване на българите. Докато преди изразът беше "една жена на пазара каза" - сега вече е "във фейса пише". Най-сигурния начин да разпространиш и най-голямата глупост е да постнеш във фейса "ОТ ДОСТОВЕРЕН ИЗТОЧНИК, ПОЖЕЛАЛ АНОНИМНОСТ ЗНАЕМ, ЧЕ ..." и вече сферата е завъртяна. Дори и пропагандната машина на Гьобелс и КНДР би завидяла. Вярно е, че ако спрат фейс ще изчезне едно от любимите ми занимания, когато съм без настроение и искам да си подобря настроението и да се разсмея е да прочета съветите на БГМама - как се сменя ангренажен ремък и как да постъпиш при евентуална среща с извънземни.
  • 1
    1
    ...
    Умря им бизнеса с фейкове и клюки...ахахахах ! Глупав бил руснака, не разбирал "реалността", спря им тока на виртуалната "реалност"...кефиииии
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари