Пуснаха на свобода мъжа, влачил куче с колата си

1
Животното се намира във ветеринарна клиника в Пазарджик
Животното се намира във ветеринарна клиника в Пазарджик

Животното се намира във ветеринарна клиника в Пазарджик

33-годишният мъж, задържан за насилие над куче в Панагюрище, е освободен от ареста, съобщиха от прокуратурата, цитирана от NOVA. Повдигнато му е обвинение за хулиганство. По закон го грози затвор до 2 години или пробация.

Пред разследващите мъжът е обяснил, че е шофирал, когато е видял кучето на улицата и е решил да го качи, за да го закара до близък обект за охрана. Животното започнало да се съпротивлява, а мъжът го завързал за теглича и потеглил. Кучето само успяло да се освободи в движение.

В момента животното се намира във ветеринарна клиника в Пазарджик. „Докараха кучето на 5 януари. То беше вързано със синджир и имаше охлузни рани по крайниците и на лявото око. Направени са изследвания, не са установени отклонения. То е във видимо добро здравословно състояние. Никой не го е потърсил. Най-вероятно е домашно, добре хранено е. Много е кротко, не е агресивно. Ще остане при нас, докато се намери приемен дом”, каза в ефира на „Здравей, България” д-р Петя Трифонова, ветеринарен лекар.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    123456
    Изрод даго влачат и него дано
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари