Психологът Иван Владимиров е убит заради шум и цапане на общи части

1
Според главния секретар на МВР, причините за убийството са изострени съседски отношения
Според главния секретар на МВР, причините за убийството са изострени съседски отношения Снимка: Facebook

Според главния секретар на МВР, причините за убийството са изострени съседски отношения

Задържаният за убийството на психолога Иван Владимиров е бил служител на МВР преди 23 години, каза главния секретар на МВР Петър Тодоров пред журналисти, предаде БТА.

За причините довели до трагичния случай Тодоров посочи - изострени съседки отношения, за които са подавани сигнали от 2020 г. насам.

Има 12 подадени сигнала, като основната част от тях са от извършителя по отношение на действия на майката на жертвата. Сигналите не са били за насилие, а по битови въпроси - шум, цапане на общите части и други подобни.

Убийството е извършено със законно притежавано оръжие.

Главният секретар посочи, че са дадени указания на областните дирекции и районни управления за още по-голямо прецизиране на мотивите, с които гражданите изискват да придобият оръжие. В момента се извършват проверки на вече дадените оръжия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари