Бивш полицай уби известен психолог

0
Известният психолог Иван Владимиров-Нав е бил убит снощи
Известният психолог Иван Владимиров-Нав е бил убит снощи Снимка: Facebook

Известният психолог Иван Владимиров - Нав е бил убит снощи

Това съобщи Десислава Стоянова в предаването "Преди обед" на bTV. Психологът бе чест гост на предаването.

Убиецът е съсед на Иван Владимиров, който е бивш полицай, обясни тя. В предаването Нав се е оплаквал именно от този съсед насилник.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    8
    до 5
    добре ги защитава близките си, сега ще ги разхожда до затвора на свиждане докато го клатят там криминалните субекти
  • -1
    7
    ИСТИНА НА ДЕНЯ
    Аз пък да ти кажа една истина на деня дето звучи като виц, ама си е истина,ето я: рушлямска армия! ХАХАХАХАХАХА Схващаш ли? Уж имат "армия" азиятските орки, а всъщност вече цяла година нашите украински братя ги моГилизират бавно и постоянно и всъщност НЯМАТ! ХАХАХАХАХА Ето това е истината на деня!
  • -4
    6
    ВИЦ НА ДЕНЯ
    Понеже няма рублика за виц на деня, всеки ден в една от статиите ще пускам по един виц, че да се спуквате от смях, а ето го и вица днес: Българска армия! ХАХАХАХАХА Разбрахте ли го вица? Българска армия е смешно защото реално няма българска армия хАХАХАХАХ
  • 3
    5
    Indianec v BG
    До 2: Филология, биология, стоматология, политология .... Та толкова с грамотността Ви. Хау! До 3: За да защитатват себе си и близките си от отмъщението на криминалните субекти, с които са работили ... Хау!
  • 23
    4
    Bonkerz
    Човека бе много ерудиран, с много успешен бизнес (или май го беше продал) в САЩ, почти милионер, върнал се в родината да помогне с нещо срещу опростачването на нацията, и попада на най-долното същество - криминалец полицай и луд с оръжие.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари