Протестно автошествие до връх Шипка ще се проведе на 3-ти март

0
В 17:00 ще започне и мащабен митинг по случай 143-тата годишнина от Освобождението на България от турско робство
В 17:00 ще започне и мащабен митинг по случай 143-тата годишнина от Освобождението на България от турско робство Снимка: Евроком

Протестно автошествие, организирано от Протести 2021 и Системата ни убива, ще се проведе на 3-ти март от София до паметника Шипка

Денят за протестиращите ще започне в 4:30 сутринта. Те ще се съберат на паркинга пред БНБ, откъдето в 5 ще поемат на автошествие с крайна цел връх Шипка, за да отдадат почит към загиналите за Освобождението на България от турско робство, предава Евроком.

В 17:00 ще започне и мащабен митинг по случай 143-тата годишнина от Освобождението на България от турско робство.

Събитието ще се проведе пред Паметника на Незнайния войн в София.

Междувременно, протестите в София ще продължат, дори по време на предизборната кампания, заради очакваната подмяна на желанието на хората за промяна, с още от същото. В тази връзка, Петър Недевски от Протести 20-21 заяви:

Както знаете, протестът срещу мафията продължава неотклонно всеки ден и ще продължава до победа над порочния модел на задкулисие и корупция в България! Ние знаем отлично срещу и за какво се борим. Нашата единствена цел е България да бъде освободена от лапите на алчната власт и бухалката, която я пази. Тази борба няма цена! Няма толкова пари на света, нито каквито и да е било изкушения, които да купят нашите идеали и души! Защото изборът да бъдеш свободен и да браниш свободата е не само безценно право, но и дълг!“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Добре, че наближава Великден, че и аз да чукна нещо...

Харесай Дунавмост във Фейсбук