Протест на "Възраждане" срещу новия кабинет

4
Национален протест против американския окупационен режим, маскиран като правителство
Национален протест против американския окупационен режим, маскиран като правителство

Национален протест против американския окупационен режим, маскиран като правителство

Привърженици на партия "Възраждане" протестират пред парламента срещу правителството "Денков - Габриел". Той е озаглавен "Национален протест против американския окупационен режим, маскиран като правителство". Според тях 70% от министрите са свързани с САЩ.

По-рано от формацията призоваха: "всеки свободен българин да излезе пред Народното събрание, за да покажем, че не сме съгласни България да се управлява от чужди държави".

Движението пред НС беше затворено. Освирквания бяха чути при преминаване автомобил със знаме на Украйна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    В.П.
    От днес троловете на са АУТ ! Умната бе !
  • 5
    3
    12345
    Ако си ми даскал на детето ще те бия само през устата.
  • -8
    2
    Ванка с танка
    ГДР -ФРГ Северна Корея-Южна Кореа Източна Европа със Русия-Източна Европа сега Все пак всичко до ,което се докосне комуниста завършва с купонна система.Но вие идиоти продължавате да ревете не на американската окупация,а руската я видяхме колко струва.Залсужаеате да ви обесят или още по добре да ви депортират в в Северна Корея дебили руски.
  • -10
    1
    daskal
    Какъв "американски окупационен режим", бе, тъпаци?! Потърсете информация за стандарта на живот в "окупирани" от САЩ места. И после го сравнете с кенефа Русия.Там отивайте да живеете, вместо да смърдите в страна от ЕС, каквато (все пак) е България.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари